Tabourets

Tabouret, een comfortabele kruk op wielen

Een tabouret is een verrijdbare kruk die door zijn eenvoud en groot zitcomfort bij veel verschillende werkzaamheden het ideale zitmeubel is. Tabourets hebben meestal een ronde of licht gewelfde zitting die bekleed is met kunstleder. Een goede tabouret is standaard uitgevoerd met een traploos instelbare gasveer die voor de perfecte zithoogte zorgt. Vaak wordt de hoogte instelling handmatig gedaan met een hendel net onder de zitting. Een voetbediening is bij de duurdere tabourets beschikbaar. Deze worden voornamelijk gebruikt binnen beroepsgroepen waar hygiëne een grote rol speelt of waar men de handen vrij moet hebben voor werkzaamheden. De basis van de tabouret wordt gevormd door een solide voetkruis met vijf poten. Als mobiliteit op de werkvloer is vereist kunt u kiezen voor een tabouret met soepel lopende zwenkwielen. Zo niet dan zijn glijdoppen een optie.

Tabouret Althea

Tabouret Beau Design

Tabouret Elissa

Tabouret Feodora

€ 49,00

€ 59,00

€ 69,00

€ 89,00


Tabouret Iris Comfort

Tabouret Mirna XL

Tabouret Karissa Ergo

Tabouret Calisto Ergo

€ 84,00

€ 89,00

€ 89,00

€ 104,00

Tabouret gebruik

Tabourets zitten erg comfortabel en worden dan ook op de meest uiteenlopende plaatsen ingezet. Thuis kan een tabouret gebruikt worden om ontspannen op te zitten bij het uitoefenen van uw hobby of als u wat moeilijk ter been bent als hulp bij het uitvoeren van verschillende huishoudelijke taken. Professioneel wordt een tabouret vaak en intensief gebruikt in de volgende beroepsgroepen.

  • Dierenartsen
  • Schoonheidsspecialisten
  • Verplegend personeel
  • Laboranten
  • Kappers
  • Balie medewerkers
  • Leerkrachten
  • Kassamedewerkers
  • Pedicures
  • Opticiens

 

Een tabouret is overal inzetbaar 

Tabouret onderhoud

Een tabouret is makkelijk schoon te houden. Een handwarm sopje en een schoonmaakdoekje zijn voldoende om de zitting, de eventuele rugleuning en het onderstel van de tabouret te reinigen. Gebruik geen zware reinigingsmiddelen. Deze kunnen uw verrijdbare kruk beschadigen.

Tabouret werkhoogte

Tabourets zijn bij www.goedkopezadelkruk.com in verschillende traploos instelbare zithoogtes verkrijgbaar. Kies voor aankoop van uw tabouret de juiste werkhoogte.

Product Zithoogte Lengte Werkhoogte
Tabouret Althea 50 - 70 cm < 185 cm < 80 cm
Tabouret Beau Design 45 - 60 cm < 180 cm < 80 cm
Tabouret Elissa 45 - 58 cm < 180 cm < 80 cm
Tabouret Feodora 48 - 60 cm < 180 cm < 80 cm
Tabouret Iris Comfort 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Tabouret Mirna Deluxe 45 - 62 cm < 180 cm < 80 cm
Tabouret Karissa Ergo 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm > 170 cm > 75 cm
Tabouret Calisto Ergo 46 - 64 cm < 185 cm < 80 cm
57 - 82 cm < 185 cm < 80 cm

Er is veel verwarring over de juiste benaming van een verrijdbare kruk. Wij gebruiken de meest bekende naam, namelijk "tabouret". Hieronder treft u nog een aantal andere varianten aan:

Werkkruk, Werkkrukken, Knipkruk, Knipkrukken, Fietskruk, Fietskrukken, Werkstoel, Werkstoelen, Kapperskruk, Kapperskrukken, Kruk, Krukken, Zadelstoel, Zadelstoelen, Taboeret, Taboeretten, Ponyseat, Ponyseats, Massagekruk, Massagekrukken, Tabouret, Tabourets, Ponykruk, Ponykrukken, Kappersfiets, Kappersfietsen, Trimkruk, Trimkrukken, Schoolkruk, Schoolkrukken, Stahulp, Stahulpen, Zadelzit, Zadelzits, Ponychair, Ponychairs, Fotokruk, Fotokrukken, Trimstoel, Trimstoelen, Keukenkruk, Keukenkrukken, Pianokruk, Pianokrukken, Industriële kruk, Industriële krukken, Krukje, Krukjes, Zadelkruk, Zadelkrukken